Ons Dagelijks Brood - Advent en Kerst

‘Ons Dagelijks Brood’ is een echt gezinsboek dat ouders en kinderen helpt om thuis op een praktische en aantrekkelijke manier met het geloof bezig te zijn.

De eerste uitgave van het gezinsboek, met een voorwoord van Mgr. van Luyn, bisschop van Rotterdam, is gemaakt voor de Advent en Kersttijd. Dit voorleesboek helpt om deze mooie tijd een diepere invulling te geven.

De doop van Jezus
Het gezinsboek is ook aan te bevelen voor ouders die volgend jaar een eerste communicant hebben. Kinderen die de Advent met het gezinsboek hebben meegemaakt, hebben een betere basis om aan het Eerste Communieproject te beginnen.

De teksten zijn geschreven door pastoor Michel Hagen. De tekeningen zijn van Davide Meindersma, verbonden aan de Onze Lieve Vrouwe Abdij in Oosterhout.


De geboorte van Jezus
Bestel tijdig uw exemplaren van Ons Dagelijks Brood zodat u ze voor de Advent in huis hebt. De levertijd is twee tot drie weken. U bestelt het eenvoudig op deze site. Op deze site is tevens een leeswijzer Leeswijzer Advent - Kersttijd te downloaden: welk verhaal uit Ons Dagelijks Brood wordt op welke dag gelezen?
© Copyright 2009-2023 • Stichting IHGO • Postbus 306 • 2501 CH Den Haag • (0174) 785 995 • info@ihgo.nlwww.ihgo.nl